WELKOM BIJ CPO

 

CPO is een toonaangevend advies verlenend kantoor voor accountancy, fiscaal, financieel en juridisch advies en begeleiding, toegespitst op “de ondernemer”, onze klant. De ondernemer, met de uitdagingen van morgen, in een wereld van economische en financiële veranderingen staat bij ons centraal!

Met vestigingen in Dendermonde, Zelzate en Antwerpen (Berchem) en hierdoor verspreid over het Vlaamse land adviseren en begeleiden wij K.M.O.'s, vrije beroepen en zelfstandigen in het beheer van hun bedrijf en het naleven van hun wettelijke verplichtingen. Hierbij staan wij garant voor expertise in combinatie met een professionele en persoonlijke aanpak op maat.

Wij willen boven alles uw betrouwbare partner bij uitstek zijn in diverse vakgebieden en bieden hierbij een waaier aan diensten, door correcte en juiste ondersteuning door tal van diverse specialisten.

Ook starters zijn bij ons aan het juiste adres voor praktisch advies, begeleiding en ondersteuning.

CPO begeleidt ondernemers bij hun bedrijfsorganisatie en planning in al haar financiële, fiscale en juridische aspecten in de meest ruime zin. Flexibiliteit, performantie en het werken op maat van de ondernemer is onze sterkste troef steeds met garantie voor accurate, professionele en doordachte adviezen en bijstand.

Uw “onderneming” is onze prioriteit en wij stellen dan ook alles in het werk om uw doelstellingen en ambities te realiseren.

Door efficiëntie en het op pragmatische wijze mee durven denken creëren wij toegevoegde waarde, zonder onze beroepsethiek en het Corporate Governance gegeven uit het oog te verliezen.

CPO, Creating added value.

Find our app on IPad